fallback


Синята каска на военния министър Красимир Каракачанов от извънредния консултативен съвет стана хит в Интернет и вдъхновение за много колажи и карикатури.

Хитов ли ще е новият парламентарен сезон и ще удържи ли синята министерска каска мира в Народното събрание?
Oще по темата


"Сини каски" наричат мироопазващите сили към ООН, които се пращат в най-горещите точки на света. Явно военният министър Красимир Каракачанов е решил, че коалиционната сбирка в понеделник е такова взривоопасно място, пише Bulgaria ON AIR.

Готов е да пази мира, дори и с каска, сложена на обратно, тогава, когато се наложи. В социалните мрежи акцията на министъра на отбраната беше посрещната с насмешка. Каракачанов беше сравнен с героя на Ярослав Хашек - добрия войник Швейк, а потребителите се надпреварваха кой ще публикува по-забавен колаж след миротворската министерска акция.

Плод на PR акция или не, "синята каска" засенчи търканията в коалицията. Каракачанов сподели след цигара в стаята на ГЕРБ за готовността си отново да нахлупи синята каска в парламента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

вижда се

преди 5 години

Швейк пасти да яде пред нашият !!

46

Ха ха ха ха

преди 5 години

Какъв си ти бе?Още един плу*жък от агитката на доказаните престъпници управляващи абсурдистан.Вижте му мутрата на тоя.Еми,че то думата корупция си е направо жигосана на челото му.Но такива си ги избира бг.народ така,че няма право за оплакване.

45

Анонимен

преди 5 години

На свинче звънче.

fallback