Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Трима министри подадоха оставките си заради катастрофата край Своге, при която загинаха 17 души. С постовете си се разделиха вътрешният министър Валентин Радев, транспортният Ивайло Московски и регионалният Николай Нанков, но според бившия просветен министър Сергей Игнатов това няма да промени нищо.
Oще по темата
"Оставките няма да доведат до решаване на проблема. Те се подават, за да се запази авторитетът на управлението. Дори и експерти да заемат техните места – те няма да имат време да правят реформи. Вече всеки се готви за следващите избори. Има проблем с качеството на нашия живот", отбеляза в "Денят ON AIR" той.

По негови думи не бива да се очакват бързи резултати от заместниците на министрите.

"Ние не забелязано ставаме все повече и повече европейци. Сравнението със страните на Запад вече спира да е от наша полза", добави той пред Bulgaria ON AIR.

Според него има проблем в качеството на живота ни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Анонимен

преди 5 години

Оттогава са т.нар. игнатовки- доктори и професори на кило, защото махнаха ВАК и едно магаре вече може да получи звание. А образованието все по-надолу.

29

Лекето Игнатов

преди 5 години

По времето на Игнатов стана най-голямото разграбване на Фонд Научни изследвания. Заедно с нашумелия Анголски професор от НБУ бяха източени милиони от фонда. Така че крадец да ни учи, че проблемът не е в кражбите, а някъде другаде е смешно и жалко. Борисов (както и другите партии - БСП, ДПС, ОП...) нямат подготвени хора за управление. Имат едни послушковци, които да се грижат парите да отиват на верните места. Игнатов навремето беше казал:как да не слушам Борисов,на него не може да му се отказва

28

Анонимен

преди 5 години

Оставка на цялата крадлива Шайка начело с Баш Суджука.

fallback