Снимка: Министерски съвет
fallback

Не съм доволен от шефката на Търговския регистър. Нека да преодолеем кризата, да си довършат работата, да изчакаме още 4-5 дни и там ще направим промени, заяви министър-председателят Бойко Борисов в Шумен, съобщи правителствената информационна служба.

"Немалко пари и немалко инвестиции са направени там. На тези, които е трябвало да мислят за тези неща, ще потърся отговорност, но когато има криза, не се пипа", добави премиерът.

Oще по темата

Той беше категоричен, че няма как да изчезне информация от регистъра.

Шефката на регистъра Зорница Даскалова заяви, че не възнамерява да подава оставка, въпреки сривът на Търговския регистър. Той се срина напълно миналия петък, но проблемите с него започнаха три дни преди безпрецедентия срив.

Агенцията започна да възстановява някои от функциите на регистъра, но все още работата му е затруднена.

В Шумен премиерът Борисов посети ОУ "Илия Рашков Блъсков" - едно от четирите училища, които ще бъдат реновирани по ОП "Региони в растеж" и в които учат общо над 4000 деца.

"Да има повече деца и повече желание да учат – това е добре да се чува. Създаваме условия децата да учат, да спортуват и да са добре", добави Борисов.

Министър-председателят разгледа също санираните блокове на ул. "Цар Освободител". Посети индустриалната зона на града, където през последните две години са привлечени 18 инвеститори.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

65 годишен - гербер

преди 5 години

ЗАЩО ПОСТОЯННО ДОПУСКАШ ТОЛКОВА МН ХОРА ДО ПРОЗОРЦИТЕ НА МС? ПРАВИШ СЕ НА ДОБЪР И ТЕ ТИ СЕ КАЧИХА НА ГЛАВАТА. ИМА ДЪРЖАВЕН БЮДЖЕТ ПРИЕТ ОТ НС! А ТИ КОЙТО ПРОТЕСТИРА МУ ДАВАШ КАКВОТО ИСКА! НЕ СИ ДЪРЖАВНИК БОЙКО! НЕЗНАМ ДАЛИ ЩЕ МЕ ЧУЕШ. ДОПУСНА И МН ГРЕШКИ ОСОБЕНО С ПРЕЗИДЕНТСКИЯТ КАНДИДАТ. ДОНАЛД ТРЪМП СЕ ИЗПРАВИ САМ СРЕЩУ 16 КАНДИДАТИ НА РЕПУБЛИКНАТСКАТА ПАРТИЯ И НА КОНГРЕСА СЛЕД 1 ГОД НА КОНГРЕСА ИМ КАЗАХА ТОВА Е НАЩИЯТ КАНДИДАТ! А ТИ КАКВО НАПРАВИ В ПОСЛЕДНИЯТ МОМЕНТ КАЗА ЦЕЦКА ЩЕ Е. И.

31

Анонимен

преди 5 години

Най якия спинер е на бат' Бойко. Нарича се Конституция...

30

Анонимен

преди 5 години

А кредитния и брачния кога!? За един приятел питам...

fallback