Снимка: ГЕРБ
fallback

Цветан Цветанов отправи нови критики към президента Румен Радев.

Зам.-шефът на ГЕРБ обвини държавния глава, че се държи като политически опонент на ГЕРБ, а не като държавен глава.

"С военния си манталитет той показва, че не зачита правовия ред в страната", каза Цветанов преди откриването на пътя Велико Търново – Горна Оряховица през Арбанаси, цитиран от партийния пресцентър.

Oще по темата

Цветанов обясни, че не прави чест на Румен Радев непрекъснато да се изказва негативно както за премиера Борисов, така и за ГЕРБ.

"Той трябва да работи на надпартийно ниво и да допринася за утвърждаването на позицията на България като сериозен фактор на Балканите, което бе постигнато по време на председателството на Съвета на ЕС", коментира той.

Цветанов коментира думите на Радев, че ГЕРБ саботира модернизацията на армията, като напомни, че именно правителството на Борисов е влагало сериозни средства в модернизацията.

"Кабинетът "Орешарски" направи само една среща, касаеща модернизацията на армията, и тя беше с представители на "Грипен", каза още зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветанов обяви и че БСП трябва да дават сериозни обяснения за това как са финансирани техните предизборни кампании, защото досега посланията от техния лагер са доста противоречиви.

"В един момент бе направен опит Митьо Очите да бъде пришит на ГЕРБ. Напомням, че докато аз бях министър – директорът на ОД на МВР – Бургас Милен Димитров бе човекът, който извърши много сериозна оперативна дейност, която в крайна смета доведе до осъждането на Митьо Очите. Когато обаче кабинетът "Орешарски" дойде да власт  - Димитров бе уволнен", припомни шефът на депутатите от ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

143

Интересно

преди 5 години

Дразня се от това, че българите са настроени едни срещу други партийно, което е целта на "големите" всеки има нос и всеки е длъжен да погледне поне малко пред него. Не е трудно.

142

МЯСТОТО

преди 5 години

на Цветанов е в ЗАТВОРА-доживотно, няма по-вреден елемент от него за България !!!!

141

пРезидентът

преди 5 години

С парите на Бенчо/ Очите! Оставка и съд за мафията, която трови децата ни! Иначе иде Джамбазки с чифтето!

fallback