Снимка: Булфото
fallback

Министърът на здравеопазването Кирил Ананиев е освободил д-р Мариета Райкова от поста директор на Фонда за лечение на деца, съобщава "Фокус".

Д-р Райкова е освободена по нейно желание.

Тя бе директор на Фонда за лечение на деца от месец септември 2017 г., след като смени д-р Тинка Троева. Тогава здравният министър уволни д-р Троева с мотива, че системно е нарушавала правилника, което е довело до редица закононарушения.

Това бе четвъртата рокада във Фонда за лечение на деца в чужбина от месец април 2016 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Мдаа

преди 5 години

Народен съд, изземване на цялото имущество в полза на болни деца.Отнема се БГ гражданство на милионерите, също и на децата им, без право да придобият БГ гражданство. Да работят в чужбина - там да си правят милиарди - щом са толкова кадърни.2. Всички млади лекари - отличници, да им се заплати специализация в чужбина и цялото образование с Договор да лекуват в БГ.Заплата на шеф на държавна болница не повече от три средни заплати.НАП е време да започне да работи.Капоне е вкаран за данъци в зат

5

Аз

преди 5 години

Тези дъртаци не допускат млад и талантлив лекар да пробие.Затова младите бягат в чужбина и нямаме доктори.

4

Бедни Лекари

преди 5 години

Д-р Спасов - само 1 милион.Д-р Близнаков -2 апартамента, 300 000 в банка.Д-р Джамбазов 370 000 лв.Д-р Балтов 2 апартамента - С-я и Арапя, 350 000 лв.Д-р Мутафчийски - 2 апартамента за 2 год. купени. 150 000 лв. влог.Д-р Болтаджиев - Председателят на сдружението на частните болници ,1 милион и 200 хиляди лева. И частна болница.Чест и почитания, но лекарите в чужбина нямат подобни доходи.Получават по 80 000 заплата.От нашите пари, кой определя заплатите в БГ.При ниския стандарт в БГ..

fallback