Снимка: архив "Булфото"
fallback

БСП събира симпатизантите си на Бузлуджа за традиционния събор на столетницата на историческата поляна под върха.

Мотото на събора тази година е "За по-добър живот - нашата кауза е България".

Очаква се на върха да се качат хиляди социалисти от цялата страна, пише "Фокус".

Oще по темата

В 11.30 ч. ще започне Националният политически митинг. Очаква се слово да произнесе лидерът на БСП Корнелия Нинова. На събора тя ще връчи наградата "Димитър Благоев" на бившия министър на културата Георги Йорданов и Мерсия Макдермот.

Наградата беше присъдена от Националния съвет на партията на 21 юли 2018 г.

Приветствия ще отправят и президентът на ПЕС Сергей Станишев, говорителят на ПГ на "БСП за България" Елена Йончева, депутати и други.

След политическата част социалистите ще се насладят на концерт на Горан Брегович.

Очаква се представители на БСП да поднесат цветя пред паметника на Хаджи Димитър, на барелефа на основоположниците на партията и паметника на партизаните от Габровско-Севлиевски отряд.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

68

Алекс2

преди 5 години

Оле мале...какъв е тоя червен цирк бре ще умра от смях !

67

бай ви ганьо

преди 5 години

НЕ МИ Е ПРИЯТНО ДА КОМЕНТИРАМ ТУК , ЗАЩОТО ИМА МН ПРОСТОТИЯ И НИЩО СЪЩЕСТВЕНО! ВЗЕМАМ ДУМА ЗАРАДИ ТИЯ ОВЦЕ КИОТО ГИ ЗАКАРАХА НА БУЗБУДЖА. И ЗАЩО ТАМ - БЛАГОЕВ НЕ Е СЪЗДАВАЛ КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ , А СОЦИАЛ ДЕМОКРАТИЧЕСКА КОЯТО НЯМА НИЩО ОБЩО С КОМУНИСТИЧЕСКАТА НО КОМУНИСТИТЕ/Т.С./ Я РАЗЦЕПВАТ ПОСЛЕ Я УНИЩОЖАВАТ СЛЕД 9.10.44. КАКВО ПРАВИ ТОЗИ КОМУНИСТ ГЕОРГИ ЙОРДАНОВ ТАМ И НИ ЗАСИПА С ЛЪЖИ И ДЕМАГОГИЯ КАТО ПЛАЧЕ ЗА МИНАЛОТО И ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ НА ТЕЗИ КОИТО БЯХА ЗАД НЕГО И ПРЕД НЕГО. НАГЛОСТ!

66

въпрос към Курнелия

преди 5 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

fallback