Снимка: Пресцентър БСП
fallback

Въпреки дъжда в Габрово, председателят на БСП Корнелия Нинова даде старта на колоездачното състезание за купа "Бузлуджа".

Тази година в състезанието има над 100 участници, похвалиха се от БСП. Състезанието се провежда за трета година по инициатива на партията. В него ще се включат колоездачните клубове от Габрово, Казанлък и др.



Тази година състезанието се провежда в 4 възрастови  категории -  до 18 години, от 18 до 35 години, от 35 до 50 години и над 50 години. На победителите от всички категории ще бъдат връчени награди от лидера на БСП Корнелия Нинова. Ще бъде връчено и специално отличие на името на един от най-големите колездачни деятели в последните години -  Васил Дянков, на чиято памет е посветена проявата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

вчера/днес/утре

преди 5 години

ако от цяла България се дигна мало и голямо, провокирани от бузлоджанския колоездачен тур, за да сокаже че не е нужно ква да е партия да ме *** да катерим кой да е връх по каква да е причина....На следващите избори ще гласувам за БСП, защото с колоездачния трик е изкарала българите на спортен уикенд.а ако не излезем- пак за БСП ще гласувам защото дне те не крадът!някой си, за10 години с над 150 000 км на колело- и никакви минуси!

22

Анонимен

преди 5 години

Браво бсп винаги е била за спортния труженик заедно с русия напред не на джендърите ура победа

21

Да13

преди 5 години

Много сте злобни ! Идеята е добра, а жената е хубава.Какво като е от БСП? Успех на участниците!

fallback