Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

През последните дни акцентът в политическите събития в страната беше свързан със ставащото в управляващата коалиция и главно със случващото се с малкия коалиционен партньор - Обединените патриоти. Лидерът на "Атака" Волен Сидеров заплаши със смяна вицепремиера Валери Симеонов, а търканията в "Обединени патриоти" (ОП) не са от вчера.

Oще по темата
"След срещата, която направи днес, стана ясно, че коалицията е стабилна, имаме 4-годишен хоризонт да изпълняваме обещанията, които сме дали на избирателите си", каза депутатът от "Обединени патриоти" Александър Сабанов в студиото на Bulgaria ON AIR.

Сабанов добави, че няма нужда от нови избори и те няма да променят нищо в политическото пространство и парламента.

"Различията са крайни, но това е за сметка на истината. Ние нямаме проблеми в коалицията, особено по темите, свързани с нашата програма", каза още народният представител в "Денят ON AIR".

Депутатът разясни, че от коалицията не се събирали достатъчно и това е довело до тези търкания.

"Лека полека се образува напрежение, което избухна на обсъждането на този закон. От тук нататък се надявам, че няма да има такива търкания, особено в общественото пространство", каза още Сабанов.

Видео с целия разговор вижте на сайта на телевизия Bulgaria On Air

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Панчев

преди 5 години

До веска: Сега ли осъзнахте ,че Волен е партийния секретар на Иван Костов и е един от важните хора ликвидирали България след 1989 год. Само си спомнете какви статии пишеше в НАЙ ЛЪЖЛИВИЯ ВЕСТНИК "Демокрация ",НА КОЙТО БЕШЕ ГЛАВЕН РЕДАКТОР. Впрочем, всички които са в правителството на ГЕРБ сега , са бивши седесари и си мислят ,че хората са балами и са ги забравили.

23

Анонимен

преди 5 години

Има нужда от лечение на Обезумелите Патриоти. Много по-евтино ще излезе, Марешки спасява Сидера от бой, дава му лекарства. Коалицията е пак добре и продължава.

22

ХРИСТО БОТЕВ

преди 5 години

Патриот е - душа даваза наука, за свобода;но не свойта душа, братя,а душата на народа!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек - що да прави?продава си и душата. И е добър християнин:не пропуща литургия;но и в черква за туй ходи,че черквата й търговия!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек - що да прави?залага си и жената. И е човек с добро сърце:не оставя сиромаси;но не той вас, братя, храни,а вий него със трудът си!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,кат

fallback