fallback

Левицата даде сериозен повод за размишления на своите привърженици и опоненти с проект, който представи преди няколко дни, наречен "Визия за България".

"Няма невъзможни неща. С този проект "Визия за България" се предлагат решения на проблемите във всяка една сфера - сигурност, здравеопазване, образование. Това е подготовка за влизането на БСП в управлението на страната, това е една управленска визия, платформата за явяване на бъдещи избори", уточни в "България сутрин" депутатът от БСП Христо Проданов.

Oще по темата

По думите му през миналата седмица правителството е изхарчило зад гърба на парламента цели 700 млн. лв.

"Тезата "няма пари" вече не е основателна. Много се краде, а в същото време парите не се разпределят правилно. "Визия за България" е предложение към хората за обществен договор за бъдещето на нашата страна. България определено трябва да поеме друг път", категоричен е "червеният" депутат.

Според него държавата трябва да поеме функциите, които ѝ се полагат по конституция.

"Търсим експерти, дискусия и подкрепа от обществото. С мерките, които предлагаме, ще бъдат ударени много частни интереси. Искаме да проведем разговор за България - какво искаме да се случва в следващите години и какво е бъдещето", допълни още социалистът пред Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

65

Анонимен

преди 5 години

До AнгелАнгеле, първо се научи да пишеш после се изказвай по политически въпроси. То БСП - то на такива като теб разчита - много да слушкат, малко да говорят(само при необходимост) и по възможност въобще да не мислят. С такива като теб и БСП ще провидим светлото бъдеще. Как ли пък не!

64

Мен

преди 5 години

Щом искат дискусия за бъдещето няма лошо. Ето, какво аз искам:- Плоският данък да се запази- Малка държава, която да гарантира спазване на правилата и честен бизнес- Електронно правителство- Намаляване на държавната и общинска администрация с 90%- Програма за включване на неактивните икономически хора в икономиката - малцинства, хора с увреждане и всички хора, които са неспособни сами да се грижат за себе си и очакват държавата да им намира работа или да им дава пари трябва да се интегрират

63

Aнгел

преди 5 години

На Комунизма време си вземал 4 долара а сега итова нямадавземаш малко остана ще станете роби на Герп за гърло щеработите итова не забравяйте

fallback