Снимка: Кадър Bulgaria ON AIR
fallback

Догодина може да има предсрочни избори, прогнозира бившият депутат от БСП Янаки Стоилов. Той допълни, че за съжаление партиите са се превърнали единствено в организации по провеждане на избори.

Oще по темата

БСП трябва да копае по-дълбоко, каза той пред Bulgaria ON AIR. Според него има опасност сегашната коалиция да не си стане самодостатъчна с вътрешната опозиция на В. Симеонов и БСП да няма какво да каже като опозиция.

"Преди да кажеш каква трябва да е България, трябва да покажеш как действаш като опозиция! Къде беше БСП, когато се гласуваха промените в закона за приватизацията? Или за горивата?", попита риторично Янаки Стоилов.

Той коментира и спряната сделка за ЧЕЗ от КЗК.

"Много по-чисто щеше да бъде, ако държавата беше казала, че сделката е неизгодна, вместо да се произнася КЗК! Защото аргументите на КЗК не издържат", каза още Стоилов.

Той зададе и въпроса как работят институциите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

54

Анонимен

преди 5 години

Тая Колинда Грабар Китарович била много хубава,бе.

53

Гост

преди 5 години

Янаки Стоилов винаги е бил свестен, затова се и махна от "мафио-наркокомуната" Народно събрание. Респект.

52

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 46И какво като смениш едно лице с друго лице? Кой, Бареков или Слави Трифонов? Втория, след революцията на Костов, от пръв приятел му стана враг, след като спонсора му Сашо Дончев бе "порязан". Беше и пръв приятел с ББ, докато втория като кмет не му даде да застрои градинка. Един скеч не съм видял в шоуто му срещу Георги Първанов или Ахмед Доган??!! Защо ли? Акъл няма да ви дойде. Да каже как ще постигне, с какво и кога това което обещава, а не да свалят звезди.

fallback