Снимка: Булфото
fallback

БСП няма сериозни аргументи за вот на недоверие в сектор "Сигурност" и го внася колкото да отбележи края на Европредседателството. Това мнение изрази пред БНР председателят на парламентарната група на Обединените патриоти Волен Сидеров.

Oще по темата
Според лидера на "Атака" в обществото няма нагласа за смяна на управлението:
  
"Нямат сериозни аргументи. Професионалният политик трябва да каже нещо все пак по-точно и конкретно, не може да се каже „Хората нямат доверие в МВР“ – те хората нямат доверие в нищо, в никоя институция. Да кажеш това, не е професионално", отбеляза Сидеров.

По думите му все пак е възможно да има осезаемо полицейско присъствие в селищата, които са най-застрашени от битовата престъпност. „Дори два пъти на ден да минава патрулка - това респектира“, смята лидерът на Атака.

Чудесна, макар и закъсняла нарече Сидеров позицията, която България ще защити на днешния форум за миграцията в Брюксел:

"Да затвори границата Европа и да връща всеки незаконен пришелец и лагерите да бъдат извън Европа - това са чудесни точки. В Брюксел този път няма да е така гладко, ще има различни гласове. Надявам се Борисов да удържи това, което каза в парламента, да настоява за тези точки и най-после да се чуе гласът на България като равноправен член на ЕС", заяви още националистът.

Сидеров коментира и исканията на майките на деца с увреждания и лично се ангажира с подкрепа за тях.

"Казах им това, което можем да направим. Имаме двама души в Комисията по социални въпроси. Казах, че ще осигурим достъп на техни представители, когато комисията работи и евентуално някакво компилиране на текстовете – най-важните неща, на които държат, по някакъв начин нашите колеги да ги вкарат в закона, който предстои да бъде приет.

Това, което може да се компилира от техните текстове, от това, което сега се готви в социалното министерство, така да се каже – да лобираме да влязат техните искания. Това е, което можем да направим. Другото е въпрос на изпълнителната власт“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

Константин

преди 5 години

Съгласен с 53, само ще добавя, нали съшият този обещаваше, че ще направи пенсията 500 лв. и заплатата 1500 лв. минималната, сега нещо се е снишил. Много е кофти този "патриот". С такива патриоти сме свършили.

50

8===о

преди 5 години

Което означава ,че ГЕРБ е изцяло подчинена вече на русия.Тъй като сидеров е лявата ръка на кремъл (онази с която си бършат ***).Щом сиредов подкрепя ГЕРБ всичко е ясно

49

АЗ

преди 5 години

Ех като си спомня какви само ги плещеше болния фюрер за гробарите и Борисов преди време...А сега...Колко сладко нещо са властта и парите нали болно фюрерче? Не е вреден вече Борисов, няма ги лошите американци, лошия Сорос, Турця вече няма да ни превземе и не ни е враг, няма никакво ГМО,няма го лошия Брюксел, българите цъфтят откъм високи заплати и стандарт на живот. Какво нещо е властта и парите и чрез тях може да се види истинската същност на малкото човече...

fallback