Снимка: Булфото
fallback

Премиерът Борисов опроверга собствените си думи и потвърди нашите, че границата ни е пробита и сигурността застрашена. Това написа лидерът на БСП Корнелия Нинова в профила си в социалната мрежа Facebook.

Oще по темата
"Чухте ли какво заяви премиерът Борисов току-що на срещата на европейските лидери по въпросите на миграцията? Той каза, че ние сме пропускали мигрантите и щом те се намират в Европа, значи са минали през България и Гърция. Това е невероятно. Та нали до днес твърдеше, че ние пазим най-строго европейската граница и получи милиони за това”, попита лидерът на БСП.

„Той призна, че е лъгал, опроверга собствените си думи и потвърди нашите, че границата ни е пробита и сигурността застрашена. Защо Борисов взе този завой? Какво ли ни чака до края на срещата?", пише лидерът на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

110

Анонимен

преди 5 години

само тази да не дойде на власт

109

Аман

преди 5 години

Поне от коментарите тук си личи, защо Боко Тиквата е още на власт ха-ха-ха. Няма да се оправи тази държава, защото хората са неадекватни да вземат решението #KOЙ да ги управлява. Следователно, след като на 50% не им дреме и въобще не гласуват, останалите 30%, които ги мързи да мислят с главите си, връщат Боко на власт. Ако си в Администрацийката, това обяснява нещата. Ако си *** на някой от Администрацийката, това пак обяснява нещата. Неадекватен народ - неадекватно управление.

108

ognyanz

преди 5 години

До наш човек:Комунистически партии в България1.Българска комунистическа партия- председател Зонка Спасова2.Комунистическа партия на България-председател Александър Паунов3.Съюз на комунистите в България-председател Костадин Чакъров4.Партия на българските комунисти-председател Васил Коларов5.Българска работническа партия (комунисти)В някоя от тях може да се пази членската книжка на Бойко Методиев Борисов. Коя точно очакваш да затрие Нинова.

fallback