Снимка: архив, Булфото
fallback

Депутатът от ДПС Йордан Цонев обяви, че партията му ще подкрепи вота на недоверие на БСП срещу правителството за сектор "Сигурност".

Oще по темата

"Ние сме опозиционна партия. Искам да подчертая, че ние искахме да внесем вот по тази тема още през декември м.г. Радвам се, че сега БСП узря за идеята на ДПС", коментира той.

Цонев посочи, че вот на недоверие може да се внесе и по тема "Здравеопазване".

"Вижте какво става в здравната система. Има Плочев, няма Плочев. Европредседателството приключи, но проблемите в България продължават със страшна сила", посочи депутатът пред Нова тв.

Според него България се нуждае от национална програма за реформи.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 5 години

Съсипано е всичко до което се докосват случайни и некомпетентни и събрани по партийна линия хора . Всеки дърпа чергата към себе си и никой не мисли за това какво остава след него . Така се раздадоха и продадоха , разрушиха се торови и циментови заводи . Парите и благата се изнасят навън и за нас остава само пушилка и отпадъци . Къде е здравеопазването , образованието ? Къде са младите хора и децата им ?Нахалното и нагло изказване на втория днес беше върхът !Докога така ще я караме ?

19

Анонимен

преди 5 години

Освен за националната ни сигурнос и здравеопазване вот на недоверие може да се иска още почти по всички сектори - нищо в държавата не е в ред. Но ДПС винаги са били с власта и във власта - сега също и пак ще изтъргуват вота т.е ще има нова сделка с ГЕРБ .

18

Анонимен

преди 5 години

дУпИсЕ и с БСП и с ГЕРБ. Финансов интерес,клати фес-нищо друго.А Данчо Ментата не заслужава и коментар.

fallback