Снимка: Булфото
fallback

БСП настоя вътрешният министър Валентин Радев да бъде изслушан от Народното събрание заради стрелбата в Ботевград късно снощи, при която бе убит избягалият затворник Владимир Пелов, а друг мъж бе тежко ранен.

Oще по темата
Според левицата, кървавият инцидент е поредното беззаконие в държавата и саморазправа "в резултат на бездействието на МВР“. Затова и червените поискаха шефът на МВР да даде обяснения по случая пред депутатите.

Инцидентът в Ботевград стана снощи, малко преди полунощ. Смята се, че криминално проявеният Марио Панчев е стрелял по издирвания Владимир Пелов. При огледите през нощта са намерени няколко пистолета и гилзи, което означава, че Панчев и Пелов са стреляли един срещу друг.

Двамата са имали вражда, по непотвърдена информация, заради жена. В Ботевград се говори, че Панчев е сводник, криминално проявен, осъждан е, но не е лежал в затвора.

Няколко часа бяха нужни на прокуратурата и МВР да потвърди, че убитият наистина е Пелов, когото всъщност издирват от няколко месеца след бягството му от затвора на 3 април.

Причината за бавното установяване на самоличността е фактът, че мъжът не е имал в себе си никакви документи. Разпознат е обаче по пръстовите отпечатъци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Гробокопач

преди 5 години

До АнонименРаботата на опозицията е такава, да привиква хайваните в Парламата и да задава въпроси на управляващите, които трябва да си вършат работата. Работата на опизицията не е да върши работа. Тя е на управлението. Опозицията може да коригира, при добро желание или направо да руши, както правеше Бойко с ГЕРБ по времето на Орешарски, влизаше в Парламата, да се запишат и да не изгубят заплатите и излизаха, за да няма кворум.

15

Анонимен

преди 5 години

БСП като президента все питат и задават въпроси!? Ами нали сте парламентарна партия, вземе,че свършете и някоя работа !

14

Ха-ха

преди 5 години

Искат да побарат МВР шефа по пищова :)

fallback