fallback

Общ преглед

Пред военното министерство се събраха поддръжници на ПП "Възраждане" с недоволство по повод водените преговори за възможността да се изпълняват бойни емисии от Турция.

"Нашата армия не гарантира суверенитета на страната, за нас това е престъпление към републиката. Управляващите носят персонална отговорност за това. Вие сте единствената телевизия, която реагира на случая, останалите медии не обръщат внимание", заяви пред Bulgaria ON AIR лидера на движението Костадин Костадинов.

Той припомни, че след реакция на ПП "Възраждане", през 2015 година се подписва спогодба, с която България плаща на Италия за военновъздушна охрана.

"България не храни собствената си армия, а чужди армии. Искаме оставка на министър Каракачанов, както и на правителството, то тика страната към национална катастрофа", гневи се Костадинов.

"Нашата армия трябва да има възможност да отрази масивен въздушен удар, а ние не можем дори два изтребителя да вдигнем във въздуха", допълва протестиращ активист от партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

97

Анонимен

преди 5 години

Абе тези вързожденци не се ли подвизаваха чрез вожд на име Константинов, който дърдореше, че няма да усвоява партийна субсидия, а после я усвои, че и уж дари нещо си от нея на някого си, ама малка част от нещото, за парлама? Другата част от субсидията за какво я използва? За стайлинг на протестиращите и за плакати ли?

96

Поручик Ржевски

преди 5 години

Така се получава, защото с новите ни секс партньори трябва да се купуват и нови играчки.Американските самолети струват 50 пъти повече от руските, а при самолетите втора употреба нема.Това е все едно да поискаш всички коли да са нови мерцедеси. И София ще стане приятна за каране.Не е лесно да си голтак, а да се правиш на високоразвит иврупеец.

95

Анонимен

преди 5 години

Не е виновен само Каракачанката. За да се стигне до тук, вина имат всички по веригата, от най-големите, до най-малките в МО, по-конкретно ангажираните с ВВС. И колкото са по-големи, толкова и вината им е по-голяма. Разни генерали и полковници, които реално имат власт, имат уста, имат мозък, имат ръце и крака, не правят нищо, освен мълчаливо да си прибират заплатките, накрая да искат и 20 заплати даже. Ама били сме нямали самолети - ами не са виновни обикновените хора, че нямате. Къде бяхте вие?

fallback