Снимка: Пресцентър ДПС
fallback

Призвани сме да бъдем на висотата на 89-та година, единни да защитим демокрацията в нашата Родина и да преодолеем всякаква опасност пред нея. Това обяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, който участва във възпоменателния митинг-събор в местността Демир баба теке край Исперих.

Oще по темата
Той подчерта, че още през 1990 година почетният председател на партията Ахмед Доган е очертал пътя на демократичното развитие на страната, а именно членство в Европейския съюз, което минава първо през членството в НАТО.

„Горди сме от факта, че членството в НАТО през 2004 година се случи по времето, когато ДПС бе част от управлението на страната. През 2007 година, когато България бе приета в Европейския съюз, ДПС пак беше част от управлението на страната, което е още едно доказателство за огромния принос на Движението за права и свободи по евроатлантическия път на развитие на България“, каза лидерът на партията, цитиран от БТА.

По думите на Карадайъ движението върви по „общия ни път, убедени в силата на нашата кауза, затова единни и мощно да защитим демокрацията в България, на Балканите и Европа“.

Той бе категоричен, че всички тези, които сеят противопоставяне и разделяне, както и омраза, нямат място под знамето на демокрацията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

tagesschau.de

преди 5 години

Ердоган каза в Сараево за 6 000 000 Османски Турци живеещи сега в Европа същите тези дощли от Анатолия , аз обаче съм сигурен че в тва число попада и България , по немския Тагесшау.де по Новините в 20 часа тази вечер

29

Стара Загора до 26

преди 5 години

Чети и за Старозагорското клане, щом Баташкото ти се струва ще малко..В Стара Загора участва редовна турска армия! На живи хора е сваляна кожата, други са разпъвани на кръст, трети са набивани на кол и горени живи като чеверме, на бебета са водени очите, зверски групови изнасилвания на деца и жени три дни, като последния ги е убивал, варено е кафе върху гърдите на живи хора.... Над 15 000 жертви за три дни...10 000 жени взети за сексуални роби, след като робството в САЩ вече е било отменено

28

Анонимен

преди 5 години

Не мога да ги разбера турците. Защо отказаха да почетат жертвите на Баташкото клане. Това ли им е демокрацията? За това клане се говори дори в Западната преса. Световноизвестният писател Виктор Юго под впечатление на дописките от Батак на западните журналисти пише отворно писмо до всички европейски държавни глави. Толкова ли е трудно да си признаеш греховете?Без признавне на греховете няма прошка - не само от хората, но и от Бога.

fallback