Снимка: БТА
fallback

Шофьорите ни, които работят в Европа, са добри и много западни компании биха искали да ги имат, обяви премиерът Бойко Борисов по повод предстоящата му среща с еврокомисаря Виолета Булц за промените в пакета "Мобилност", които засягат условията и работата на превозвачите.

Oще по темата

"Чакам еврокомисарката по транспорт Виолета Булц. Имаме да решаваме въпрос с транспортните ни работници", посочи Борисов, цитиран от "Фокус".

По време на разговора на премиера с Виолета Булц ще бъдат обсъдени промените в пакета, които засягат условията и работата на превозвачите.

На срещата ще присъстват и министърът на транспорта Ивайло Московски, както и представители на транспортния бранш у нас.

"Ще имаме доста тежък разговор в тази посока", закани се премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Анонимен

преди 5 години

Хаха.. за запада българина винаги и бил втора ръка човек...Надявам се, ви си изясни.. колко сме .."Демократични"

33

Анонимен

преди 5 години

вижте, първия международен опит на борисков беше разходка до ирак с не ясно какви правомощия, след което обезглавиха двама шофьори, сега след "мон шери" след което борисков престава да слуша (но много слушка) е обезглавил цял отрасъл. Истината че това не е изненадващо предложение, просто администрацията на борисков са слабоумници и са се съгласявали със всичко което големите батковци им кажат.

32

ПРЕКРАСНО!

преди 5 години

ВЯРНО ЛИ МАЛО УМНИКА ИЗОЛИРА ПРЕЗИДЕНТА ОТ СРЕЩАТА НА ВЪРХА? ТОВА Е И ДОБРА ЗА ПРЕЗИДЕНТА НОВИНА. ДА ТЕ ИГНОРИРА ПРЕСТЪПНА МУТРА КАТО ИЗПЪЛЗЯЛИЯ ОТ ЪНДЪРГРАУНДА БОКО, АГЕНТА БУДА НА ДС И НА ЦРУ, СИ Е КОМПЛИМЕНТ. ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ Г-Н РАДЕВ ЗА ЩАСТИЕ НЯМА НИ НАЙ-МАЛКО НЕЩО ОБЩО С КОРУМПИРАНИЯ КРИМИНАЛ БОКО. ТОВА Е ГРОЗНО И ПРОСТАШКО, НО КАКВО ДА СЕ ОЧАКВА ОТ *** ПРО СТАК И КРАДЛИВЕЦ КАТО БОЙКО БОРИСОВ. СЛАВА НА БОГА, ЧЕ САМ ДОКАЗА, ЧЕ С ПРЕЗИДЕНТА НЯМАТ НИЩО ОБЩО!

fallback