Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Симеон се изправи пред камерите на една от най-мащабните световни медии – "Би Би Си". Пред британската телевизия бившият премиер на България призна, че сам е понижил ранга си, за да бъде полезен на България, предаде Bulgaria ON AIR.

"Последният цар на България" – това е заглавието на поредния епизод на документалната серия на "Би Би Си" - "Свидетел". А неговият разказ - за прокудения цар, завърнал се отново в българската политика.

Монархията отвръща на удара – с тези думи започва репортажът, а Сакскобургготски признава, че решението му да се качи отново на политическата сцена у нас му е коствало редица безсънни нощи.

Своето интервю пред "Би Би Си" той завършва с думите – "Колкото повече неприязън показва народът към политиците, толкова по-функционална изглежда монархията".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Ала_Бала

преди 5 години

Този не е никакъв цар. Цар е бил баща му. С голям респект към Н.В. Цар Борис Трети - Обединител на Отечеството. Синът ми рушител на Съвременна България заедно със сина си Кирил, замил и осъществил един от значимите грабежи в Българи, която ги посрещна с надежда. Мръсни Кобурги!

23

Анонимен

преди 5 години

искам филм за истинските царе на България и нецензурираната ни история. Нещата да се наричат с истинските им имена, а не разни бояджии да удрят отгоре с баданарката

22

batevale

преди 5 години

Все пак Британската кралска фамилия е Сакс Кобург Гота (преди да я сменят в началото на 20в.).............

fallback