fallback

Навръх 9 май пред паметника на Съветската армия репортер на телевизия "Алфа" влезе в конфронтация с депутати от БСП. Версиите за случилото се, очаквано са различни. Защо се стигна до там?

"Аз бях потърпевш от всичко това. Аз съм възрастен човек диабетик и получих криза. Този човек явно беше изпратен да провокира. Той започна провокативно да задава въпроси. Той твърдеше, че нямаме право да бъдем на паметника", отбеляза депутатът от БСП Славчо Велков.

Oще по темата

Според него провокацията е била насочена лично към Корнелия Нинова, поради срещите с ВМРО и НФСБ.

"Срещите, които госпожа Нинова провежда са по инициатива на Каракачанов и Симеонов. Не търсим ние. Нас ни търсят. БСП е алтернатива! Не виждам с какво сме по-некадърни от сегашните управляващи. БСП няма нужда от нови съюзници, тъй като ние сме достатъчно влиятелен, незаобиколим фактор", подчерта гостът в "България сутрин".

Велков посочи, че БСП ще изискват от ръководството на телевизия "Алфа" да отнемат акредитацията на въпросния репортер.

"Не се прави така по такива събития. И други журналисти имаше там, но те не задаваха въпроси, когато се изпълняваха част от ритуалите на тържеството", изтъкна народният представител пред Bulgaria ON AIR.

Към края на разговора темата рязко се смени към Близкия изток. Социалистът уточни, че след решението на Тръмп, там започва да мирише на война.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Бай Курти

преди 5 години

Велчев с пъти сте по некадърни от управляващите.Не,че те са цвете ама вие сте върха на некадърноста и лицемерието.

14

Жалки създания

преди 5 години

БСП и Атака в смъртна схватка кой е по-голямата клозетна бърсалка на нyжника Русия.

13

Анонимен

преди 5 години

Дрън-дрън.Сидеров вече съвсем се излага.Постепенно вече вниманието към него застрашително намаляваи затова се прави по-християнин от папата. Иначе следващото НС - ПРЕЗ КРИВ МАКАРОНСидеров, къде ти е мин. пенсия от от 500 лева? Какво стана със златните ни залежи? А с Мариците?

fallback