Снимка: Олег Попов, Dnes.bg
fallback

Нов скандал разтърси парламентарната група на "Обединените патриоти". Волен Сидеров изригна срещу партньорите си Красимир Каракачанов и Валери Симеонов и обяви за нелегитимни планираните срещи с председателя на БСП Корнелия Нинова.
Oще по темата


Според журналиста Велизар Енчев цялото обединение между патриотите е една бутафория, която няма да доведе до никаква положителна промяна в държавата.

"Това не са "обединени", а "опитомени патриоти". Там не се знае кой пее и кой поръчва музиката. Между идеологиите им няма никаква връзка. Каракачанов балансира, а идеологиите на Сидеров и Симеонов са коренно различни", категоричен е журналистът в "България сутрин".

По думите му те ще останат докрай в коалицията и "вързани за колесницата на Бойко Борисов" в името на властта и интереса.

"Поотделно патриотите са нищо. Електоратът се връзва на тази риторика и поведение, защото има съвместимост на тримата кръчмари и клиентелата", уточни Енчев.

Полотологът Димитър Димитров е на мнение, че до последно коалицията няма да се разпадне, но в същото време идват европейските избори и не се знае какви изненади ще поднесе вотът.

"Ситуацията е с отворен край. Всеки участник в ОП е достигнал тавана на детските си мечти. Кой ще направи крачка назад и ще разруши постигнатото", отбеляза политологът пред Bulgaria ON AIR.

Димитров смята, че докато не се видят резултатите от изборите за Европейски парламент, няма да станем свидетели на драстични промени и изменения на политическата сцена у нас.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Коментар

преди 5 години

Какви опитомени - те са просто Обогатени Патриотари!

14

Гост

преди 5 години

Волен недоволен. Не до Волен, Корнелия - до Кара-Качанов. ледва среща с Вальори, Волен - пак недоволен.

13

е, браво!

преди 5 години

видеото няма нищо общо със статията

fallback