Снимка: БТА, архив
fallback

Парламентарната група на "БСП лява България" обсъди предоставения от Валери Симеонов ЗИД на Закона за хазарта и единодушно реши да го подкрепи и да гласува за ограничаването на рекламата на хазартни игри, съобщиха от пресцентъра на партията.

Oще по темата
За утре от 11 часа е насрочена среща в сградата на Народното събрание между председателят на НС на БСП Корнелия Нинова и вицепремиера Валери Симеонов, по негова покана.

Както е известно, Симеонов се обяви за законодателни промени заради агресивната реклама на хазартни игри. "В момента в България се излъчват реклами на хазарт по най-безобразен начин, които въздействат не само върху децата, но и върху зрелите хора, като им внушават, че може за се забогатее и да се постигне нещо в живота без труд. Това е пагубно и съсипва ценностната система на българина от вече десетина години",  каза преди време в парламента Симеонов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

ССС

преди 5 години

До БобиТози път са прави за хазарт и заслужават подкрепа и поздравление.Явно нямаш познати с проблеми с хазарта и бързите кредите,лихварите и т.н.ЗА децата няма да говорим те шоколада само го миришат защото татко и мама се прибират с фиш от тотото и билет от лотарията и когато спечелят като баба гинка от село.... ще има и за шоколад!

18

Взаимодействие

преди 5 години

Силното привличане между Симеонов и Нинова явно ще доведе до това да си легнат след като си похортуват. Друго нищо не може да стане от такива срещи.

17

Иванчо+Марийка

преди 5 години

В случая е прав. Стига с тоя хазарт. Хората станаха като зомбита - търкане, търкане, бързи кредити.

fallback