Снимка: БТА, архив
fallback

Войната между институциите в една държава никога не е довела до нищо добро, обяви в Пазарджик вицепрезидентът Илияна Йотова, която коментира спора между президентът Румен Радев и заместник-председателя на ГЕРБ и председател на парламентарната група на партията Цветан Цветанов.

Oще по темата
"Господин Цветанов доказа моето твърдение, че това работи - да влиза в конфликт с президентската институция и по всякакъв повод да се опитва да руши нашия авторитет“, посочи Йотова.

"Очевидно това е неговата роля в този парламент, но това е жалко, защото българският парламент има много какво да свърши през този мандат, много от законите са буквално до никъде, закони които се чакат от българското общество, от бизнеса, от българската икономика“, коментира още вицепрезидентът.

По думите на Йотова "в тази си война с Президетството и в тези си изявления Цветанов става все по-голям самотник". "Що се отнася до външнополитическите забележки, очевидно това не е неговата сила", каза още тя.

"Това, което бих препоръчала на господин Цветанов, а и искрено го съветвам - нека по-малко дава определения и квалификации за политически лидери и за други институции", добави вицепрезидентът, цитиран от БТА.

По думите на Илияна Йотова "нашата най-важна задача в момента е България да успее с председателството и да даде шанс и бъдеще на младите хора и на всички български граждани.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Анонимен

преди 6 години

Цецко не се ли усещаш че това което правиш вдигаш рейтинга на Радев ??

23

Ме

преди 6 години

Тавариш президент, на колинеее!

22

аут

преди 6 години

И двамата негодници Идиотова и Радев ---ОСТАВКА ВЕДНАГА !!!!!!

fallback