Снимка: архив, Булфото
fallback

И ДПС се включи в спора между президента Румен Радев, ГЕРБ и БСП кой каква ориентация иска за страната, който възникна след заседанието на Консултативния съвет по национална сигурност вчера.

Oще по темата

"ГЕРБ твърдят, че са евроатлантици, а за коалиционен партньор имат явни евроскептици", коментира лидерът на движението Мустафа Карадайъ.

"Ситуацията в глобален и регионален план е динамична, тревожна, опасна. Можем да кажем и рискова. Словесните престрелки след заседанието на Консултативния съвет няма да ги коментирам, защото резултатът от заседанието беше представен от президента. Мога да направя оценка на това поведение. От вчера има една тема за коментар, а именно изявленията на председателя на парламентарната група на коалицонния партньор на ГЕРБ. По-скоро това поведение е опит за прикриване на това поведение. ГЕРБ са длъжни да отговорят на въпроса за влиянието на тази коалиция за националната сигурност и евроатлантическата ориентация на страната. Те твърдят, че са евроатлантици, а за коалиционен партньор имат явни евроскептици. Ние още от първия ден предупреждаваме, че тази власт е вредна за страната и за ориентацията ѝ", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Коментатор

преди 6 години

Всички политици, които мислят за народа и бъдещето на страната, подкрепям ги. За мен няма значение кой какъв е, важното е да мисли за бъдещето на страната ни.

14

До гост

преди 6 години

Вярно е. Който познава новата история на страната знае. Кой пръв заговори за НАТО и ЕС, кой има най-голям принос за членството.

13

Гост

преди 6 години

Вярно е, че ДПС е последователна в западната си ориентация. Факт.

fallback