Снимка: архив, Булфото
fallback

Няма войни между институциите. Има истини, които българското общество чува от страна на президента. Това са истини, които българските граждани знаят и споделят с нас. Ние ги говорим публично, без страх, защото така сме обещали на хората, настоя вицепрезидентът Илияна Йотова заради избухналото напрежение между институциите след лекцията на държавния глава в УНСС.

Oще по темата

Преди дни Румен Радев обяви, че е крайно време "да включим прожекторите, да осветлим процесите в България, да има прозрачност на собственост, на управленски решения".

Вчера премиерът Борисов и министрите отговориха с готовност да му разяснят работата на ведомствата си и да изчистят недоразуменията.

"Реакцията на г-н Цветанов също достатъчно сме я говорили... Г-н Цветанов това работи. От последните президентски избори насам неговата работа е да следи какво казва президентът, да го ругае публично, служейки си с квалификации, които не правят чест на нито един политик.

В крайна сметка хората са тези, които решават - президентът Радев и аз сме мажоритарен избор, за нас гласуваха милиони български граждани, а г-н Цветанов дори не спечели преференциите във Велико Търново", каза още вицепрезидентът пред bTV.

"Въпросите са много и вместо да се замеряме с квалификации би трябвало да се решават. Надявам се разговорът по тази тема да продължи и да стана по-конкретен", настоя Йотова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Да бе да

преди 6 години

Как да няма бе Илияна?Как да няма бе Йотова?Не се ли виждате отстрани колко сте зле?Ние ви гледаме сеира всеки ден!

14

????

преди 6 години

E, КАК да има ,след като ИНСТИТУЦИИ няма????

13

Анонимен

преди 6 години

Ама как хубаво Идиотова се хвърли в краката на озверелия мужик с нагайката- поп Кире Фасо....Строполи се като Роналдо в наказателното поле.....

fallback