Снимка: RNews
fallback

БСП изключи от партията зам.-кмета на Сопот Николай Новков. Решението е взето снощи на заседание на местната организация. С отлюспването се потвърждавало становище на Контролната комисия на левицата от 2-ри април.

Часове преди другарския съд снощи ГЕРБ даде брифинг в парламента, на който обвини Новков в криминално минало от началото на 90-те години.

Oще по темата

Според бившия депутат на управляващите Антов Тодоров зам.-кметът на БСП имал множество криминални регистрации. Те били за множество измами, кражба с използване на откраднато МПС, хулиганство, подкуп, съпротива на органи на реда и др.

От БСП в Сопот остро осъдили действията на Новаков и ги нарекли "уронващи престижа на общината и партията". Поведението на Новаков социалистите определят като "срамно и недостойно”, "неприемливо за административната длъжност, която заема” и " подронващо авторитета  и на местната власт”, съобщи "Дарик".

Другата седмица ръководството на местната структура на БСП ще проведе среща и с кмета на общината  Деян Дойнов, в което да бъде обсъдено финансовото състояние на Община Сопот.

Преди дни ГЕРБ обвини Дойнов, че управлението му е довело до финансови проблеми за общината.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 6 години

Стивън Спилбърг ще го наеме за актьор! Има осанка на интелектуалец! Само в БСП/БКП има такива забележителни кадри!

12

Червените милионери

преди 6 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

11

Комунистите ограбиха

преди 6 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

fallback