Снимка: Bulfoto, архив
fallback

Левицата отново призова министър-председателят Бойко Борисов да отиде в Народното събрание и да даде повече информация на депутатите за дипломатическата криза около случая с отравянето на Сергей Скрипал.

Червените настояват и премиерът да разясни причините, поради които е привикал за консултации посланика ни в Москва Бойко Коцев.

"Да поканим министър-председателя във връзка с тази дипломатическа криза. Искаме да ни информира какви са основанията за предприетите стъпки до момента, за да има по-голяма съгласуваност между институциите", каза депутатът от БСП Кристиан Вигенин.

Oще по темата

Той настоя, че това взаимодействие между институциите е важно и обърна внимание, че такова не е имало с президента Румен Радев.

"Да не действаме отново на принципа "нека да скрием министър-председателят", защото ситуацията е много сериозна. Това не е за да правим политическа пропаганда, а за да дадем шанс да бъдем информирани", заключи Вигенин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Анонимен

преди 6 години

Бойко си го премести от единия джоб в другия.

23

Анонимен

преди 6 години

До закРазбира се, че няма да идва! Няма си работа, та да проверява ежемесечно (по толкова пъти го викат на месец) женските цикли на другарката *** Някой все пак работи. Лесно е само да кудкудякаш от банката на НС и да ИСКАШ. А колкото до циклите на другарката - мисля, че меното вече й е на гости - тотално е изперкала милата.

22

закачка-плачка

преди 6 години

До "ЗАЕТ Е"И Той както обикновено няма да дойде!Разбира се, че няма да идва! Няма си работа, та да проверява ежемесечно (по толкова пъти го викат на месец) женските цикли на другарката ***

fallback