Снимка: Кадър Bulgaria ON AIR
fallback

Едва ли се подготвя президентска партия в България. Кабинетът трябва да изкара пълен мандат.

Това обяви бившият служебен премиер проф.Огнян Герджиков в ефира на Bulgaria ON AIR.

Според него най-добрият вариант е това правителство да изкара пълен мандат.

"Всичките скандали тук се преекспонират. Радев защити националния интерес на България. Абсолютно възможно е да не е имало стенограма. Все пак, посещението на патриарха не беше политическо, въпреки че се превърна в такова", каза Герджиков по повод напрежението между българския президент и патриарха на Русия.

Според  бившия премиер и скандалът с ЧЕЗ е преекспониран. "Смятам, че анкетната комисия, която се готви, няма да свърши никаква работа", каза още професорът.

Още за скандалите в България и по света гледайте във видеото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

72

До:73

преди 6 години

За мен добрият управленец, политик е онзи, който обединява нацията, затова Де Гол, Чърчил, Путин, Тръмп, Кенеди са добри политици.Омразата говори за липса на качества, езикът на омразата е безсилие и политическа импотентност. България на ГЕРБ не е моята България. Политици които настройват хората на комунисти и сорос/оиди не са политици. Хорята които ги подкрепят са ПРЕДАТЕЛИ!Държавата на Гинка, Плъха не е моята държава!Вървете по дяво$лите с вашата омраза!Българите се умориха от ОМРАЗАТА.

71

Анонимен

преди 6 години

До 70Доколкото знам Р.Овч. е най-компетентния енергетик в странатаа Румен Гечев е най-компетентния финансист. Никой преди него не е постигал инфлация 3000%. Ако дойдат на власт *** може да се пробва за нов рекорд.

70

Анонимен

преди 6 години

До Давидабе ти си май по-*** и от *** бе? Той поне говори изключително бавно, за да се сети какво е искал да каже, а на теб писането ти на пресекулки без никаква мисъл. Като говориш мучиш ли?

fallback