Снимка: Bulgaria ON AIR

"Изпълнението на коремното възлизане зависи от възрастта и физическата подготовка на човек. Изглежда президентът Румен Радев тренира активно", каза пред Bulgaria ON AIR световният шампион по фрийрън Делян Димитров.

Вчера президентът Радев демонстрира завидна спортна форма. Държавният глава импулсивно скочи на лост и изпълни т. нар. "коремно възлизане" по време на посещение в 68-а бригада на Специалните сили в Пловдив.

Още по темата

Преди 3 месеца, по време на посещение във Франция, Радев си припомни и емоцията от пилотирането на изтребител и летя на модерния "Рафал".

Делян Димитров сподели още, че килограмите и височината имат огромно значение.

"Колкото си по-тежък, толкова по-трудно се изпълняват упражненията. Едно по-дълго рамо например тежи доста повече отколкото едно по-късо", сподели още той.

Общинският съветник и музикант Светльо Витков пък публикува видеоклип на страницата на партията си във Facebook, озаглавен "Политическо превъртане".

Самият Витков се показва на лост, прави коремно възлизане и след като слиза от него казва, че е приел предизвикателстово на Румен Радев и предизвиква министърът на отбраната Красимир Каракачанов.

Коментари Напиши коментар

39

Дубльорът

преди 3 години

Браво Румене,Браво Радев-само че май на лицевите упори си слаб!На 3-етото набиране и си гроги,как те търпи женати......???

38

Кормното!

преди 3 години

Министър Председателят врътна със срамната си устна шалтера на трифазния Чешки суджук

37

Велин

преди 3 години

За всички, които смятат Президента за *** да им поясня. *** е старшина. Що пък не сте опитали да станете авиатори !?!?!? Сигурно смятате, че е фасулска работа!? Само да вметна, че по времето когато Румен Радев е кандидатствал във ВНВВУ балът за прием беше по-висок от което и да е висше училище в България. А фасулската работа е само между ушите Ви !!!!