Снимка: Facebook
fallback

Министърът на туризма Николина Ангелкова също е на наградите "Оскар”. Пред Нова телевизия тя призна, че е на събитието заради лична покана от приятели.

Oще по темата

"Това е най-хубавото събитие, на което съм присъствала. Киното има изключително общо с туризма и за мен е огромна привилегия да присъствам тук”, каза Ангелкова.

Още вчера тя се похвали в профила си в социалната мрежа Facebook, че присъства на церемонията по раздаването на наградите и публикува фотоси с много известни личности.

"Преди официалното събитие на червения килим имах възможността да разговарям с Ейдриън Броуди, Салма Хайек, Оливър Стоун, Леонардо ди Каприо, Дженифър Анистън и Матю Макконахи, които много харесват България", допълни министърката.

Ангелкова посочи, че на култовото за Холивуд събитие "Нощта преди Оскарите" се е видяла с невероятния Майкъл Дъглас и Гал Гадот - звездата от "Бързи и яростни" и " Жената чудо". "Срещнах се и с Чадуик Боузман, който прави невероятна роля в "Черната пантера”. Разговарях също с номинирания за "Оскар” Самюъл Л. Джаксън и с легендарния Стивън Спилбърг", пише още Ангелкова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Анонимен

преди 6 години

Хаха! Тази и красота? навлек! вие не виждате ли колко са ентусиазиране звездите да се снимат с този кон? Едва не им отмъкна оскарите. Впрочем, ето обективен коментар по темата. СТАТИЯ: Ангелкова с Оскар за просташко поведение! mejdu-redovete/%D0%B0%D0%BD%D0%B3%D0%B5%D0%BB%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D1%81-%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%80-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%88%D0%BA%D0%BE-%D0%BF%D0%BE%D0%B2/

23

Анонимен

преди 6 години

До кога ще я търпим,оставка, да ходи насам натам на гърба на българския народ,нагла крадла,да и дадем 500-600 лв заплата за месец и да видим докъде ще отиде, защото в туризма повечето работници работим за толкова.Безсрамница.

22

Само питам

преди 6 години

Гинчето не е ли там и тя с кредит от международна институция?

fallback