Снимка: Олег Попов/Dnes.bg
fallback

Маси, столове, гардероби, легла, нощни шкафчета, бюра. От всичко това се нуждаели депутатите и за подновяване на мебелите Народното събрание ще похарчи 35 400 лв. без ДДС.

Обществената поръчка за новите мебели за сградите на Народното събрание вече е отворена от администрацията.

Според нея за 27 000 лева без ДДС трябва да се купят 15 големи бюра, 6 по-малки, едно ъглово, 27 контейнери на колела с 4 чекмеджета за заключване, 15 офис шкафове с рафтове и врати, една ниска маса с метални крака, 4 фотьйола с подлакътници, 5 гардероба с надстройки, 5 двойни легла с матраци и нощни шкафчета с тях, отделно 10 двойни матрака и 10 единични.

Те са за двете сгради на парламента в София.

За алуминиеви маси и столове от бюджета на парламента пък ще отидат 8 400 лева.

За сградата на пл. "Княз Александър І" №1, където всеки народен избраник си има свой кабинет и се провеждат заседанията на парламентарните комисии, ще бъдат купени 20 градински стола от полиран алуминий.

От нови градински мебели се нуждаела и почивната база на депутатите във Велинград.

За нея се чакат 50 алуминиеви маси и 100 стола.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

ф=мц2

преди 6 години

даже да им купат и по неколко масички от икеа за по 10 лв и дурекс гелчета и тоалетна хартия да се пуснат в известни сайтовве за по 50 лв час ....

10

11

преди 6 години

Само тези легла не мога да разбера за какво са им ? Те са на работа , не да спят!!! Няма да гласувам за никой повече от тези ***--расчета!

9

Анонимен

преди 6 години

Да им купят и автоматични самое бачки.

fallback