Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров смята, че ако ГЕРБ му се довери, може да намери човек за поста - енергиен министър.
Oще по темата


Не бих подкрепил единствено кандидатура на Делян Добрев. Аз се чудя, каква е тази негова амбиция да е в парламента? Бих попитал, дали неговите думи, че Марешки може да ме замести са съгласували с ръководството на ГЕРБ? Аз съм направил най-големите компромиси за коалицията на ОП, смята Сидеров.

Ако искаме да бъдем фактор в политиката, трябва да останем заедно. Самостоятелно няма как да успеем. Мисля, че и Каракачанов, и Симеонов го осъзнават. Ако няма големи трусове, няма причина правителството да не изкара пълен мандат.

С Цветан Цветанов се видяхме, пихме чай и се разбрахме в бъдеще по-често да се виждаме и говорим. Високият тон беше породен, заради липсата на комуникация, обясни Сидеров пред Bulgaria ON AIR.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

146

Анонимен

преди 6 години

протестърите пак наджаскали коментари, жалко че волен не ги наби. атака има куража да ги метне всичките гейосани, но това че са партия им пречи. нпотата са партийни, но нямат куража да си го кажат и се налага полицията да ги пази от волен.

145

до 158

преди 6 години

Такива като тебе най ги обичам. Ти живееш в друга държава и това автоматично те прави повече от всички нас останалите. Ми късай си паспорта и взимай такъв на държавата, в която живееш. Но не коментирай повече България и българската политика щом не живееш тука.

144

Анонимен

преди 6 години

Волен Сидеров да защитава българските интереси,а не този, който го финансира!

fallback