Снимка: Булфото
fallback

Соцдепутатът Валери Жаблянов не за първи път прави гафове, смятат от Обединените патриоти.

Въпреки това в парламентарната група на националистите още няма единно решение за поисканата от ГЕРБ оставка на червения депутат.

Oще по темата

Повод за гнева на управляващите стана официална позиция на левицата, зад която стоял Жаблянов и в която присъстваше и констатация, че "Народният съд е необходимо и неизбежно правосъдие".

Според Станислав Станилов от ОП въобще не е задължително Жаблянов да си подаде оставката след призива на ГЕРБ, но пък ако БСП реши да го изтегли, това би било чисто политически акт.

"Аз не познавам добре Жаблянов, не съм работи с него, но виждам, че неговото е опозиционно поведение, което аз не одобрявам, защото опозициоността на БСП има първосигнален характер, те работят на принципа: "Ние сме опозиция и във всичко сме опозиция!", коментира националистът.

Според Искрен Веселинов обаче това далеч не е първият гаф на Жаблянов. Като пример той посочи, че социалистът беше единственият депутат, обявил се против Договора за добросъседство с Македония.

"Той се превърна в говорител на сръбската теза по договора и привеждаше едни аргументи, които привеждаха и просръбсикте партии в Скопие", обвини го Веселинов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 6 години

Ако това е така си е заслужил оставката, но Валката Морския кога?

9

да се маха

преди 6 години

Той може да не подаде оставка, но се записа като нежелан от народа.

8

Анонимен

преди 6 години

А бе патриотчета,та на ли и той , като вас смуче пари от руското джудже без насита. Какво сте заподскачали толкова.

fallback