Снимка: Facebook
fallback

Нерегламентирана публикация е имало в профила на президента в социалната мрежа Facebook тази сутрин, съобщават от прессекретариата на президента.

За случая са информирани компетентните служби и се извършва проверка, отбелязват от там.

Тя е съдържала и препратка към турски сайт за предоставяне на бързи кредити.

Установена е нерегламентирана намеса в официалната страница на държавния глава. Публикацията вече я няма на страницата на Румен Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

55

Ангел

преди 5 години

До МИРО:Президента ни е една безмозъчна марионетка в ръцете на Корнелия Нинова и нейната шайка. До толкова се вживява във верноподаническата си подкрепа към БСП,че с тъпите си изказвания понякога вреди на тактиката на Корнелия Нинова в манипулацията на българския електорат.Понякога го изпускат от контрол.Ами така е!...Глупаво ни е президентчето!...

54

Ангел

преди 5 години

До МИРО: Че си имаме *** за президент е извън всякакво съмнение.Та, той още от постъпването си на тази длъжност нарои един куп глупости.Без никои да го предизвиква обяви воина на правителството и на парламента.Мине не мине и ще изтърси някоя тъпня. Нали не е необходимо да ги изброявам? Всички ги знаем! Това е най -тъпия президент който сме имали.Под фатмашката му фурашка се крие един железобетонен е мозък без мисъл ,без въображение и които до сега не е забелязал това е обикновен ***

53

Анонимен

преди 6 години

Това не е моя Президент! Трябва да се сложи край на чуждестраните агенти и най - вече на тези от далечния изсток ! *** !

fallback