Снимка: архив Reuters
fallback

Президентът Румен Радев проведе днес на "Дондуков" 2 работна среща с министъра на вътрешните работи Валентин Радев и главния секретар на министерството Младен Маринов, съобщиха от прессекретариата на държавния глава. Срещата се проведе по инициатива на държавния глава.

Oще по темата

По време на разговора гостите информираха президента за криминогенната обстановка в страната от последните седмици, както и за хода на разследванията по тежките престъпления от изминалите дни.

В хода на срещата бяха обсъдени постигнатите резултати и слабостите в оперативно-издирвателната дейност на органите на МВР, както и взаимодействието им с органите на местната власт и гражданите, по отношение на издирвани лица с влязла в сила присъда.

Румен Радев пожела успех в тежката и отговорна дейност на МВР и обърна внимание на необходимостта от усъвършенстване на модела на работа в борбата с престъпността, които да гарантират по-голяма сигурност за българските граждани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Щирлиц

преди 6 години

Това ми напомня отчет на партийно събрание на БКП!А къде отлетя вятърът на промяната?Всичко си е ярко червено,само труповете са повечко,ама карай.

32

ПАТЬОМКИНСКА БЪЛГАРИ

преди 6 години

Тези убийства всеки ден се отразяват много зле на нервите на Великия.Точно за председателството масови убийства, вот на недоверие за корупция, пропаднали безумно скъпи огради.При това всеики ден пристигат пълни с журналисти самолети да видят как е в "*** на Европа".

31

Берлин

преди 6 години

Радев не е ли по-главен? Как така шефът на МВР ще го привиква?

fallback