Кадър: Bulgaria ON AIR
fallback

БСП все още не е готова да управлява, трябва да бъдем подготвени и да предложим решения. Това заяви Стефан Данаилов в предаването "Опорни хора" по Bulgaria ON AIR.

Според него Нинова е нужна на БСП, но понякога залита в емоцията.

"Радев винаги е имал леви убеждения, но там съгласуване с БСП няма", вярвайте ми, каза още Данаилов.

По думите му вотът на недоверие към правителството е важен, защото се поставят важните въпроси. И са преекспонирани думите, че така се злепоставя България по време на Европредседателството.

"В момента президентът води разумна и добра политика. Според мен не разчетохме правилно думите на Доган, казах го и на Нинова. Той говори иносказателно, а ние го разбрахме повърхностно. В днешния ден ме тревожи фактът, че хората не живеят добре. И БСП да дойде на власт, няма как да кажа, че нещата ще се променят бързо. Трудно е времето, в което живеем", заяви още големият актьор.

От срещите му с големи политици най-много го е впечатлила тази с Путин. "Респектира ме, той е уникален", каза за него Данаилов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

66

pradnia

преди 5 години

bre hora KOI e toz poluidiot Dogan - Radnevo oshte go ima : s 2-3 doktori - ima injekcii - prashtaite go tam

65

158

преди 6 години

На всеки след Герб ще му е много трудно. Просто е опустошение и дълго местните дерибеи трудно ще бъдат свалени от власт. А без подкрепа по места и с милиарди нови заеми, трудно се управлява. Видно е, че герб владеят и медии , а при 80% ***...

64

dfs

преди 6 години

ламбо е *** та ***...че защо да гласувам за тебе, като не си подготвен да управляваш......с такива приказки, защо да гласуват за тебе...това че гласуваха толкова много хора за бсп последния път се дължи на новите в бсп, тома томов и компания....а тоя негодник - не били готови да управляват...ами тогава да не гласуват за вас ***

fallback