Снимка: архив "Булфото"
fallback

Партията на Валери Симеонов НФСБ ще се премести в емблематичната централа на СДС на "Раковски" 134.

След като останаха без първия етаж на сградата, а след това и извън парламента, седесарите вече нямат право на партиен офис. Въпреки това те все още обитават централата, в която са още от началото на прехода.

Очаква се сградата да умножи обитателите си утре с решение на правителството, което ще даде под наем третия и четвъртия етаж от нея, пише "24 часа".

Това ще стане само няколко дни след като вицето Симеонов обяви, че не иска да вижда премиера Бойко Борисов, защото го изиграл за втория лифт на Банско.

Oще по темата

Симеонов ще успее да влезе на "Раковски" 134 от втория опит. Той искаше сградата и през 2013 г., но тогава се оказа, че наемът на СДС изтича чак през 2015 г. В момента НФСБ ползва втория етаж в сграда на ул. "Цар Калоян" 10.

Освен Симеонов апетити да обитава "Раковски" 134 имаше и "Воля" на Веселин Марешки. През пролетта, когато стана известно, че правителството ще прати съквартиранти на сините, лидерът на СДС Божидар Лукарски заплаши с живи вериги.

През август пък СДС за малко да остане и без марката си, защото партията не бе платила на адвокат, чиито услуги е ползвала и той запорира трите букви. Малко по-късно сметката бе оправена.

Сегашният удар в сърцето на СДС идва и дни след като синята партия отпразнува 28-ия си рожден ден с обещанието, че продължава напред, напук на тези, които се опитват постоянно да я убиват.

Сградата на СДС на "Раковски" 134 е емблема не само на партията, но и на прехода. Тя е свидетел на драматични събития, а в нея са се обсъждали не едно и две важни за държавата решения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

64

Анонимен

преди 6 години

Много ми е зор кой и къде се бил преместил. Дано всички политици продажници се преместят и да се махнат от България. Тези престъпници, които окрадоха България и съсипаха живота на толкова много хора. Тези които не спряха да крадът и да дават България на чужди и частни институции. Нагли и надменни "политици" и престъпници, които не хаят за България и за хората. Съсипаха всичко ценно и важно за нас и нашата прекрасна и хубава страна. Проклетници !!!

63

Аз

преди 6 години

28- ми идва и кокалчето отново е подхвърлено на " патриотите" за да си кютат и да вардят Падишаха!А втори лифт ......Тате каза " Ще видим"Важното е " коалицията да е стабилна", пък и подаръчето си заслужава.

62

Бо

преди 6 години

Простотии

fallback