Снимка: архив Reuters
fallback

Употребата на специални разузнавателни средства (СРС) е намаляла драстично в сравнение с 2011 година. Това подчерта журналистът Юлий Москов в студиото на "България сутрин". По думите му тогава бройката е достигнала 100 хил., а сега е намаляла 8 пъти.
Oще по темата

"Това е първият много голям прогрес. Да не се слуша за щяло и нещяло", коментира още Москов.

Той обясни, че шефът на Националното бюро за контрол над специалните разузнавателни средства Бойко Рашков е поставил себе си над другите в речта си от парламентарната трибуна вчера.

Според политолога проф. Евгений Дайнов  докладът трябва да се обсъжда когато се прочете.

"Сотир Цацаров каза, че това вътре не е истина. Да видим неговия документ", каза Дайнов пред Bulgaria ON AIR.

Гостите коментираха също и третия мандат на премиера Бойко Борисов. Според Юлий Москов няма алтернативен избор, защото нищо друго не е създадено.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

пенко

преди 6 години

Политическият ОНЕГИН -БИ БИЛ ОТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ПОЛЗА ЗА ЯПОНСКОТО ОБЩЕСТВО , ТЪЙ КАТО В ТАЗИ СТРАНА /ОТ ДРЕВНИ ВРАМЕНА/- ПРЕРАБОТЕНАТА И ОТДЕЛЕНА "ХРАНА" СЕ Е ИЗПОЛЗВАЛА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА НОВА ХРАНА /ТОРЕНЕ С ВСЯКО Л-О , А ТОЙ Е ПРОИЗВОДНО НА БКП НОМЕНКЛАТЕРАТА/! КОЛКО БЛИЗО Е ЕВГЕНИЙ С Е.. *** - БЪЛКЕНИЪН / ОСОБЕННО САМОУКРАСИЛА СЕ ЛИЧИНКНОСТ / ???

5

Гражданин

преди 6 години

Сигурно са намалели със същия процент с който се ползва Терминал 2.Който замине не могат да го слушкат. Но за тези, които сме тук не съм забелязал никаква промяна. На кого да вярвам на себе си или на празните публични изказвания?

4

Анонимен

преди 6 години

Аре ся пак глупости ли ше пишем?Драстичен спад дрън-дрън!Че в коя държава по света ще видите "драстичен спад" на СРС?Все едно да кажете "Драстичен спад на самолетите на летище София"?!

fallback