Снимка: Facebook
fallback

"Мисля, че всичко е много положително и най-вече - нещо ново". Така бившият премиер Симеон Сакскобургготски коментира от Рияд посещението на министър-председателя Бойко Борисов и българската делегация в Саудитска Арабия.

Oще по темата

Сакскобургготски също е част от нея като човек с дългогодишни връзки със саудитската династия. Царят дори се включи наравно с Борисов в танца със саби, с който в Рияд традиционно посрещат гостите си.

"Саудитска Арабия без съмнение е извънредно влиятелна страна в целия регион", каза още експремиерът, цитиран от "Фокус".

Сакскобургготски обясни, че има редица сфери, в които България и Саудитска Арабия биха могли да развиват отношенията си.

Според него вече има достатъчно положителни сигнали, които показват, че с тази визита се отваря нова страница в отношенията между двете страни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

sorry

преди 6 години

Снимката е повече от истина.Али Баба ,многото разбойници и царя,но и другото е видимо-давещият и за сламката се хваща.Ние вечно тръгваме за някъде,но не знаем за къде пътуваме.Така е било и така вероятно и ще бъде първата,втората,не дай боже и третата война.Амин.

45

АКО СТЕ ВЪВ ФРАНЦИЯ

преди 6 години

САМО ЗА ТОВА ЗАГЛАВИЕ НА СТАТИЯЩА ЩЕ ТЪРКАТЕ НАРОВЕТЕ ДЕСЕТ ГОДИНИ!КАКЪВ ЦАР В РЕПУБЛИКАТА БЕ ***!А ДОКАТО ВАШИЯ ЦАР С ПЪДАРЯ ИЗПЪЛНЯВА ТАНЦА СЪС САБИ НА ХАДЖИТУРЯН С ПОДОБНИ НА ВАС ДИВАЦИ , СУЛТАНА ПРИПКА КАТО МЪНИК СЛЕД ЖЕЛЯЗНАТА ТЕРЕЗА МЕЙ, КОЯТО МУ Е РАЗПОРЕДИЛА В СРОК ДА ВЪРНЕ ПАРИТЕ НА ЗАДЪРЖАНИТЕ БРАТОВЧЕДИ НА МОХАМЕД .АКО НЕ - ще има среща със СЪЗДАТЕЛЯ.СУЛТАНА И НАСЛЕДНИКА МУ МОХАМЕД СА ГЛЕДАЛИ КАТО БИТИ МАГАРЕТА. Естествено лейди не е била чаршафосана като нашите пачаври.

44

Анонимен

преди 6 години

" Царю" всички е положително на най високо ниво , но българите продължаваме да живееме на най ниско ниво. Какво му е положителното? може би за Вас и тези на върха на пирамидата? Гледахме положително , минаха 800 дни дето щяхме да се "опраени", минаха още години на " оправяне" и по зле и по зле.

fallback