Снимка: Олег Попов, Dnes.bg
fallback

ДПС е антибългарска партия, която работи за чуждите интереси. Това тежко обвинение отправи към депутатите от движението Юлиан Ангелов от Обединенин патриоти.

Oще по темата

Поводът – критиките на лидера на ДПС Мустафа Карадайъ към факелното шествие "Български марш", организиран от ВМРО, по повод 98 години от подписването на Ньойския договор. Воеводите защитават позицията, че с подписването на договора "са отнети изконни български територии".

"Свидетели сме за пореден път как една партия, която работи в интерес на чужда държава, а не на България, как една партия отрича това, че Ньойският договор е несправедлив за българския народ и за държавата", коментира Ангелов.

Според него по този начин от ДПС за пореден път са се проявили като антибългарска партия, която използва всякакви "номера, очернящи българската държава, включително с доноси и измислици".

"Обърнахте гръб на тези хора, които са си оставили костите по бойните полета, срам и позор е, че приемате за справедлив този договор, който остави стотици хиляди българи извън рамките на майка България", скочи Ангелов.

Според него напоследък се забелязвало стопляне на отношенията между ДПС и турски политици, като откакто започнал този процес, атаките и нападките срещу патриотите се засилили.

"Но наближава Коледа, а по Коледа с ДПС се случват чудеса", коментира Ангелов и така намекна, че дългогодишната дясна ръка на почетния председател на движението Ахед Доган - Лютви Местан, беше изключен от редиците на движението именно около Коледа.

"Докато някои ваши депутати носиха пантофки на вашия лидер в неговите сараи, има такива еничари, българските патриоти се борят за българската държава", обобщи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

гост

преди 6 години

и докъде точно се простират действията на "париотчетата" защото и по времето на Левски ги е имало, а сега е пълно с мутра, рязана карабина и сач... ко стана бе българина е малцинствена група, къде спахте досега бре? или чакате положението да се зас ере напълно и тогава започва мрънкането.

9

Анонимен

преди 6 години

ОП за това ли сте в парламента или да работите за народа си и да му решавате проблемите?Какво свършихте досега в полза на хората?Какво става с демографията,със социални дейности,с българите в чужбина и т.н.?Добре,чествайте празниците, но за какви земи говорите,като е излишно,няма граници в ЕС?

8

Анонимен

преди 6 години

Патриотите назначават хората на ДПС в министерствата,а в парламента се карат.Смях.

fallback