Снимка: Facebook
fallback

Премиерът на Белгия Шапр Мишел поздрави българския министър-председател Бойко Борисов за победата на Григор Димитров в турнира на шампионите в неделя.

Това съобщи самият Борисов в профила си във Facebook. Той е в Брюксел за петата Среща на високо равнище по Източното партньорство на Европейския съюз.

Oще по темата

"Белгийският премиер Шарл Мишел дойде в офиса на България в сградата на Европейския съвет, за да поднесе поздравите си за блестящата игра и борбеността на Григор Димитров на турнира на шампионите в Лондон миналата седмица", написа Борисов.

Димитров завоюва голямата си победа след оспорван сблъсък с белгийския тенисист Давид Гофен.

"И двамата сме на мнение, че спортисти като Grigor Dimitrov и David Goffin са отличен пример за младите да се занимават със спорт и да вярват, че и най-големите цели, които си поставят, са постижими", написа още Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 6 години

Проссстотията на СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ няма граници .

27

Анонимен

преди 6 години

Тия двамата какво общо имат с глигор ?

26

Хаха

преди 6 години

Особено след 2025-та българските деца така ще се мотивират за страната си, след като гръмне надувания балон от заеми и еврофондове, че ви е бедна фантазията, като гледам и Григор е намерил мотивацията си тук за да отиде да се развива в чужбина, понеже е видял, че в страната му има всякакви нормални условия за развитие и просперитет :)

fallback