Снимка: архив, Булфото
fallback

Интернет платформа, онлайн портал и мобилно приложение за подобряване на информационния обмен и диалога в партията ще прави БСП.

Това е една от организационните мерки, които червеният пленум прие.

С тях се задължава Изпълнителното бюро да подготви проект за нови форми на работа и комуникация сред социалистите, заръчани лично от лидерката на Столетницата Корнелия Нинова.

"Позитано" 20 ще организира и вътрешен референдум, на който членовете на партията да се произнесат по мерките за подобряване на организационното ѝ състояние и функционирането ѝ. Ще се прави и преглед на проблемните организации.

До юни 2018 г. всички членове на БСП трябва да имат електронни карти, е друга от разписаните мерки към председателите на общински и районни съвети.

Специално внимание сред мерките е отделено на смесените региони. Там БСП трябва да открие клуб във всяка община.

Червените структури в такива региони пък имат за задача да привличат местни авторитети и хора с влияние - лекари, учители и хора с други професии, които трудно могат да бъдат обект на политически натиск.

Пак в графата за работата в смесените региони е разписано, че БСП ще организира национална кампания с акцент в посланията, свързани с еманципацията на жените, правата им, борбата с насилието в семейството, борбата за равно заплащане на труда между мъже и жени. Отговорник по тази точка е лично соцлидерката Корнелия Нинова, като тя ще бъде подпомагана от Велислава Дърева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

ИВАН

преди 6 години

До от никъде за никаде: АМИ ,НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ДО КЪДЕ СМЕ ? ДО ТАМ Я ДОКАРАХТЕ ,ЧЕ ВАШИ СЕГА УПРАВЛЯВАЩИ ,ДА ЛЪЖАТ НАРОДА ,ЧЕ ЖЕРТВИТЕ НА КОМУНИЗМА БИЛИ ПОВЕЧЕ ОТ ЖЕРТВИТЕ НА НАЦИЗМА-ХИТЛЕРИЗМА. ЗА ТОВА ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ В РУСЕ СА ИЗПИСАНИ С ПРЕЧУПЕНИ ХИТЛЕРИСТСКИ КРЪСТОВЕ И ВСИЧКИ СИ ПАСУВАТ. ЗАЩОТО ОЩЕ ГОНЯТ КОМУНИЗМА.

35

СТАНЧЕВ

преди 6 години

До Ех,Станчев: ТАМ ПОСОЧВАМ ПЪРВО СЕДЕСАРО И ПОСЛЕ ГЕРБЕРСКИТЕ ЛИКВИДАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ. НИКЪДЕ НЕ СЕ КАЗВА ,ЧЕ 89 Г Е ИМАЛО ГЕРБ.СЕГА ,ЗАЕДНО С ОСТАТЪЦИТЕ ОТ СДС ПАК ЛИКВИДИРАТ ВЕЧЕ ТРЕТИ МАНДАТ.А,НИКОЙ НЕ СЕ СЪМНЯВА ,ЗАЩО БЪЛГАРИТЕ С МОЩЕН ШУТ , ИЗПРАТИХА СДС НА ***. ПОВТАРЯМ-ЗАЩОТО ЛИКВИДИРАХА ИКОНОМИКАТА И ДЪРЖАВНОСТТА В БЪЛГАРИЯ СЛЕД 1989 Г. ПОНИМАЕШ ЛИ ,СЕДЕСАРО-ГЕРБЕР ?

34

сминдух енд чесън

преди 6 години

Другарката да не е започнала да лекува по телефона,питам заради благодарните пациенти ,как да изразят признателност или всичко ще мине по здравна каса

fallback