Снимка: "24 часа"
fallback

Тежка катастрофа между лек автомобил и ТИР край Девин взе жертва. Загинал е 57-годишния Митко Каменов от Девин, който шофирал лекия автомобил "Алфа Ромео".

Тежкия инцидент е станал след тунела край село Лясково в посока към Кричим. ТИР-ът, управляван от 30-годишния Васко Кушев от Девин в последния момент е направил лека маневра и леката кола се забила в задната част на камиона, пише "24 часа".

Катастрофата е станала на мокър участък от пътя със затруднена видимост.  Водачът на лекия автомобил загубва живота си на място. Обезопасителни колани не са използвани.

Алкохолната проба на водача на товарния автомобил е отрицателна. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анти ГЕРБ

преди 6 години

Не омаловажавам ролята на предпазния колан, но в случая това е просто поредната глупост. Какво ще помогне колана, когато лек автомобил висок 1 метър и нещо се забие под тир висок над 3 метра, изглеждаж като блок пред автомобила. Същото е и със светлините. Ами ако водача не е достатъчно концентриран и дисциплиниран и се нахака челно, какви фарове или колани ще го спасят. Всички знаем, че по закон виновен е винаги задния участник в движението. И с малки изключения в това има голяма логика.

3

Анонимен

преди 6 години

Бог да го прости Фалконети. Голям образ беше!

2

Анонимен

преди 6 години

и защо тази новина е в раздел политика :)

fallback