Снимка: БТА, архив
fallback

Четири реаномобилa от ВМА и болница Лозенец са изпратени към мястото на тежката катастрофа край с. Микре по разпореждане на премиера Бойко Борисов.

Oще по темата
До този момент данните са за 7 загинали и 21 ранени при сблъсък между пътнически микробус и товарен камион, съобщиха от правителствената информационна служба.

Министърът на здравеопазването Кирил Ананиев също пътува към мястото на инцидента. Осигурени са допълнителни консумативи за болницата в Ловеч, където са настанени пострадалите.

В момента се извършват прегледи на ранените и болниците от Плевен, София и Велико Търново имат готовност да ги приемат при необходимост.

Министър-председателят е разпоредил Министерството на транспорта да извърши пълна проверка на микробуса, участник в катастрофата. Екип на ИА "Автомобилна администрация" вече е на мястото на инцидента. Ще бъде проверена и фирмата превозвач "ВИ-ЕМ" ЕООД, съобщиха от транспортното министерство.

На мястото на катастрофата са областният управител на Ловеч Георги Терзийски, представители на Пътна полиция, пожарна безопасност.

МВР, МЗ и МТИТС са в непрекъсната координация и работят по случая.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

195

Анонимен

преди 6 години

Добре, че е бащицата - изпраща линейки, хеликоптери, "Спартана", 60-тонния булдозер, най-големия в страната, днес изнесе АКАДЕМИЧНА ЛЕКЦИЯ в УНСС, за която получи грамота, медал и сертификат (даже не я чете, а говори без да ползва и едно листче!) от просълзения от умиление ректор. Той е навсякъде! В Брюксел, в Анкара (вай, изстина му на Лютфито мястото на пръв приятел!), на места с бедствия, наводнения, експлозии на газ, навсякъде! Да се чудиш, сак успява! Не човек, а желязо! "Не - *******т!".

194

Анонимен

преди 6 години

*** И ВИЖ-има такъв филм !

193

Анонимен

преди 6 години

Слънцето не изгрява без него его его его его....

fallback