Снимка: Президентството
fallback

Организаторите на благотворителната инициатива на президента - "Българска Коледа", не са упълномощавали  физически и юридически лица да осъществяват дейност по набиране на нови лица в Кампанията. Това информират от от Прессекретариата на държавния глава по повод постъпили в Администрацията на Президента на Република България сигнали за предполагаема измамна схема, използваща името на "Българската Коледа".

Дейността на Рекламна филмова къща "Златен лъв" ЕООД, която провежда кампания в социалните мрежи за набиране на нови лица за "Българската Коледа", е опит за злоупотреба и измама с името на благотворителната инициатива, съобщават от Президенството.

Администрацията на президента се е обърнала към компетентните органи за предприемане на необходимите действия по случая, с оглед предотвратяване и преустановяване както на злоупотреби, така и уронване доверието в инициативата.

От Президенството молят гражданите да бъдат предпазливи и при получаване на подобно предложение да проявят съобразителност и своевременно да информират съответните компетентни органи с оглед предотвратяване на измама.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 6 години

ТЕЗЦИ ОТ ЗЛАТЕН ЛЪВ СА СХЕМА НА ГЕРБ. САМО ТЕ ТЪРСЯТ ВСЯКАКВИ МЕТОДИ ЗА ГРАБЕЖ. НО МИ СЕ СТРУВА, ЧЕ ЛЪВЪТ ЩЕ ПОЛУЧИ ЛЮТА ЧУШКА В Г.ЗА

11

Credisimos

преди 6 години

Pak rabota na dance

10

ХА,ХА,ХААААААААА....

преди 6 години

НИКОГА НЕ УЧАСТВАМ В ПОДОБНИ ПОРНОГРАФСКИ НАЧИНАНИЯ!ПРОСТО НЕ ИМ ВЯРВАМ!ДА ВЕРВАТ БЪЛЪЦИТЕ НА Т.ЖИВКОВ!!!!!!!!

fallback