Снимка: Bulphoto
fallback

Министърът на вътрешните работи Валентин Радев заяви, че вече има заподозрян за един от трите взломени банкомата тази нощ в страната.

През миналата нощ два банкомата бяха разбити в София и един - в с. Баня, близо до Казанлък. Радев обаче не уточни за кой от случаите полицията вече има заподозряно лице. Той допълни, че подобна тенденция за разбиване на банкомати е имало и в други държави преди години, но уточни, че престъпниците у нас не се справяли достатъчно добре с обирите на устройствата.

Oще по темата
От началото на годината вече има 5 такива случая, но те не са свързани, посочи още Радев. Тази нощ в Банкя е използван газ, който е причинил силен взрив.

За да се установи дали има пропуски, отново ще бъде направен преглед на предписанията, които са дадени на банките.

Вътрешният министър заяви, че не е притеснен от заявката на полицейските синдикати да протестират след 1 януари, когато страната ни поема европредседателството и определи това като неудобство. Право на синдикатите е да протестират, заяви Радев и припомни, че докато е бил в МО е имал лесен диалог с двата синдиката там. Странно според вътрешния министър е, че в МВР има седем синдиката. Той очаквал разговорите с тях да протичат по друг начин.

Ако държавите от Западните Балкани станат част от ЕС, то борбата с незаконната миграция ще е по-лесна, каза Радев след среща с естонския си колега и ресорния еврокомисар.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 6 години

Все има заподозряни и накрая няма нищо. Кво стана с отвличането там "Наглите"вече серия 2,3 ле 4 нали и там имаше заподозрен, шум нема пушек нема и всичко тихо - МВР работи ли още или е пак на стачка.

5

Руснака

преди 6 години

А защо за взрива в КТБ няма заоподозрени? Питам аз и отговор не чакам!

4

Евгения Банева

преди 6 години

До Николай Банев ...И АЗ НЕ СЪМ, СЛАДУРЧЕ!

fallback