Снимка: архив, Булфото
fallback

След като ДПС за пореден път поиска оставката на вицепремиера Валери Симеонов, или на целия кабинет, шефът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов отбеляза, че това е несериозно.

Oще по темата
"Когато има политическа криза, тя рефлектира пряко на икономическото състояние, бизнесът започва да е неспокоен, потреблението започва да намалява", коментира той.

Според него право на опозицията е да иска оставки.

"Не смятам, че трябва да влизаме в обяснителен режим по тези теми, защото страната днес, а и заради предстоящото европредседателство, се нуждае от добро представяне, как ще защитим националните интереси и как ще участваме в политиките, свързани със силна и обединена Европа", добави Цветанов.

А иначе, според него, парламентарната дейност на опозицията е да иска оставка.

"Ние не трябва да се обиждаме на изказванията на опозицията, защото това е политическият живот, за мен е важно да не преминаваме границата на възможността да си говорим по важни въпроси за страната, защото ние, както и останалите партии, разчитаме да сме единни и обединени по национални каузи и приоритети, които са в интерес на всички", обобщи Цветанов.

Лидерът на парламентарната група на ГЕРБ смята, че е редно политиците да се концентрират върху управленските политики и програмата на кабинета, както и върху приемането на бюджета на следващата година, защото това вълнувало хората.

Той припомни, че за следващата година ще има повече пари за заплати в бюджетната сфера без да се вдига дефицитът, а икономическият растеж ще е над 3,8%.

"Това са политиките, около които трябва да се концентрираме и опозицията може да дава алтернативни решения, с които ние можем да се съобразим, когато са в интерес на държавата", настоя Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

ДВАМАТА ФАШИСТИ ВЪН

преди 6 години

СЕРИОЗНО Е, СЕРИОЗНО Е, И ОЩЕ КАК! И НАЛОЖИТЕЛНО! ЦЕЦО И БОКО ДОСТАТЪЧНО УСМЪР ДЯХА ПЕЙЗАЖА - ТО НЕ БЯХА АПАРТАМЕНТИ, ЦРУ БУТОНЕЛИ, ЖЕНА МУ В ДАНС, МУТРЕНСКИ ИЗПЪЛНЕНИЯ, КРАЖБИ И ДАЛАВЕРИ, АНТОНЧО ТОДОРОFF, ЛЮБОВНИЦА ПРОКУРОР ЗА ПОРЪЧКИ, ВОПИЮЩА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ И ПРОСТОТИЯ И ВАЛЕРИ КАТО КАПАК НА ВСИЧКО. ЦЕЦО СИ Е ЕДИН ЕСЕСОВЕЦ И Е ЕСТЕСТВЕНО ДОПЪЛНЕНИЕ НА ФАШИСТКИТЕ ПРИСТРАСТИЯ НА В. СИМЕОНОВ. А ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО.ГЬОБЕЛСОВЦИ ПРЕСТЪПНИЦИ И ТО В ПАРЛАМЕНТ НА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА

21

историята не лъже

преди 6 години

Вальото, след онази му екскурзия до нацистките концлагери е обикнал тишината...гражданите да Фнимаат, ако Вальото е започнал да изкупува огромни количества газ пропан-бутан, това означава, че явно той се готви за национално барбекю или за нацистки доменни пещи....тишината може да мирише

20

Анонимен

преди 6 години

Тиквата заприлича на Тодор Живков - същата реторика, същият мозъчен капацитет. Народът се чуди кой го избира като никой не гласува за него, обаче има силна външна подкрепа, в случая от братята САЩ.А и ще свърши като него.

fallback