fallback

Година и половина по-късно Корнелия Нинова ще трябва да докаже правотата на своята посока. За да можеш да управляваш лидерски, трябва да дадеш възможност на повече хора да вземат участие в управленските процеси.

Това заяви в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR председателят на столичната организация на БСП Калоян Паргов. Пет дни преди извънредния конгрес на БСП в събота, той посочи, че очевидно има ступор в партията, който трябва да се отпуши.
Oще по темата


"Столът на Корнелия Нинова е аеродинамичен", отбеляза с усмивка гостът в "България сутрин" и не се съгласи, че в БСП има голяма разделение. Паргов посочи, че това е седмицата на алтернативите - на алтернативния бюджет на БСП и на различните виждания за начина, по който се води политиката.

Той е на мнение, че при евентуални предсрочни избори на този етап победата на БСП не е сигурна. По думите му трябва да се направи равносметка и да се продължи напред.

"До този момент стратегията работеше - спечелихме президентски избори, за малко не успяхме на парламентарните. Трябва да променим нещо в стратегията", отбеляза Калоян Паргов.

"Местната власт е показно на модела, който ние атакуваме и отричаме. Но не е достатъчно само да показваш гафове и грешки, а какво различно ще правиш. Имаме закони, конкурсни процедури и система за оценяване на администрацията. Това е по-различното, което искаме да направим", допълни социалистът.

Паргов очаква от предстоящия конгрес сблъсък на идеи, а не личности нападки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

ognyanz

преди 6 години

До "*** нагла": И тук ли си се появил с това, което го постваш вече сто пъти. Давай нататък: "*** лицемерката", "*** милионерката" , "Жената Мъж", "Поражението- победа?" и т.н.

33

Курнелия нагла

преди 6 години

Мале, мале, БСП щели да се борят с паралелната държава - ами тя цялата е в редиците на БСП, бе Курнелио. Около теб ли са Г.Гергов(свинарят), Кирчо Добрев(хванат на границата 1996г. с куфарче с долари), Р.Овчаров(дългият инкасатор), Бригадир Аспарухов(милионер пенсионер), ***(милионерка), Весела Лечева и много други другари-милионери и мошеници. Няма такава наглост

32

Анонимен

преди 6 години

Бойко Борисов обича да прилага принципа - разделяй и владей. Взема в правителството някой от сините, взема от пишман патриотите, взе пишман националиста Волен, даде му парици и му затвори устата, отиде и на сватбата му и подарък му занесе.Разби раформаторския блок в кабинет Борисов 2 и сега си помисли, че чрез Гергов ще разбие и БСП. Няма да стане.Няма а му мине номера.Успех на Корнелия Нинова.Тя е силна жена и е пич.

fallback