Снимка: Булфото, архив
fallback

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов се извини от името на цялата парламентарна група за скандала, който забърка Антон Тодоров.

Oще по темата
"Доколкото разбрах и той се е извинил. Правят се грешки. Последните няколко дни имаше много нерви и противопоставяне провокирани от БСП", коментира той в предаването "Панорама" по БНТ.

Цветанов коментира, че от ГЕРБ са се разграничили от позицията на Тодоров, който бе атакуван заради заплахи към телевизионния водещ Виктор Николаев от тази сутрин.

"Извинявам се от името на цялата на ПГ на ГЕРБ за случилото се", каза той и допълни, че  трябва да може да се прощава, както и да не се повтарят грешките.

Цветанов посочи, че Тодоров няма да бъде изключен от парламентарната група на партията заради случилото се. Относно Комисията по досиетата, Цветанов коментира: "Той беше една от възможните номинации. Нямаше завършена процедура. Още преди да има номинации от политическите централи, кандидатурата му беше подложена на сериозен натиск с обидни квалификации".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

106

Анонимен

преди 6 години

Срамно, грозно, отвращаващо, отблъскващо! ГЕРБ, за жалост, се превърна в сборище от ужасяващо непочтени хора, сп летници, хора с ниска култура, продавачи на сергии на Женски пазар, с манталитет отпреди десетинагодини. Лъжат, измислят, щом видят по-културен и можещ човек измислят небивалици да го очерняят, да го оклеветят, независимо, че нямат никакво основание. Гледаш и се чудиш, коя майка ги е раждала и каква ги е възпитавала. Мислят ни за ***... просто защото част от нас са продажници.

105

БиБи

преди 6 години

До Жена 2Не зная какво включвате в думата "прослойка", но сред тези, които прибират пари в джоба си, са управителят на болницата, гл.счетоводител, лекарите на кабинети, джипитата, н-к отделенията. С една дума: ВСИЧКИ КРАДАТ. А го отнасят пациентите. И кражбите са били големи, виждайки с каква голяма сума е "еътре" болницата

104

Гошо

преди 6 години

Едно не мога да разбера: Цветанов ли се прекара с вземането на А.Тодоров за депутат от ГЕРБ или ББ, усетил какво ще стане, се съгласи с Цецо. И Тодоров направи това, което не се очакваше: изгаври се с послушната фигура на ГЕРБ и я направи за резил. Та дори му каза, че скоро ще опразни и той столчето на водещ. Сега и да се възмущават медиите, и да реват, все тая. Никой не тачи слутите, които пълзят на килимчето пред него и го възхваляват до небето. Двамата със Симеонов го показаха.

fallback