Александър Ненков. Архив: Булфото
fallback

Депутатът от ГЕРБ Александър Ненков съобщи, че съпругата му Пламена Ненкова е напуснала "Булгартрансгаз".

Според него това не е справедливо, но семейството е взело това решение.

Oще по темата

Съпругата на Ненков напуска, след като от БСП видяха политически и роднински обвързаности и в държавното дружество, а не само в общините.

Вчера от левицата обвиниха, че изпълнителният директор на "Булгартрансгаз" Георги Гегов и депутатката от ГЕРБ Теодора Георгиева, с която той живее, са кумове на Александър Ненков и съпругата му Пламена.

Съпругата на Ненков работи в отдел "Анализи и международна дейност" на "Булгартрансгаз" и е подчинена на своя кум Георги Гегов, разкриха от БСП.

Тези обвинения идват дни след разразилия се скандал в Хасково с депутата от ГЕРБ Делян Добрев.

Тогава левицата скочи на народния представител за това, че е назначил близки, роднини и съученици на ключови позиции в общината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

58

На Мама и Тати

преди 6 години

Тоя е назначен за депутат заради Мама и Тати! Мама за да се използва за бухалка като шеф на комисията за монопола и конкуренцията а Тати като конституционен съдия! Мама,Тати жена му и той вземат държавни заплати колкото пенсиите на 150 пенсионера с новите си увеличения на пенсиите си!!

57

възмездие

преди 6 години

Всичките са за съд и прокуратура и някога ще стане народа все някога се надявам ,че ще се събуди и ще им потърси сметка и възмездие по законите на Дякона.Да живей България!

56

ognyanz

преди 6 години

Добре е, че е напуснала. Но ако Елена Йончева не беше изнесла факти около назначенията на роднини и прятели на Делян Добрев в Хасково щеше ли да го направи? Както и да е, да го приемем като стъпка в правилна посока.

fallback