Снимка: Булфото, архив
fallback

Няма окончателно решение в ПГ на ГЕРБ за оставката на Делян Добрев, призна шефът й Цветан Цветанов.

Въпреки това тя е първа точка в дневния ред на парламента за сряда.

Oще по темата
"Първо искам да пожелая на всеки политик, който реши да вземе такова решение, да получи такава подкрепа от партията, която го е издигнала и партията, която му е гласувала това доверие. Както и вчера при тази емоционална среща с всички структури на област Хасково, искам да кажа голямо благодаря на Делян Добрев за авторитета, който е създал на партията“, похвали го обаче Цветанов.

Според него причината за скандала Кумгейт в Хасково са е "нечистоплътната игра, която заигра БСП".

Не е нормално един достоен човек като Делян Добрев да бъде маскарен по този начин. Не е нормално за един достоен народен представител да бъде изфабрикувано всичко срещу него“, коментира Цветанов.

Според него в политиката преди всичко трябва да има нормалните човешки отношения и да се отстоява принципната политическа позиция с политиките, а не с компроматната война.

"Да, те са по-добри в компроматните войни и те може би ще имат някакъв превес, но не и електорален, защото ГЕРБ доказа, че през всичките тези години, ние сме били винаги първи“, каза Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

аз

преди 6 години

Я глей, кви бузаци отпрал и тоя! Замязал е на риба попче!

28

Добрев-Кмет

преди 6 години

БСП са експерти в манипулациите и изкуствените скандали. Сега години ще разказват за Хасково-гейт без да го е имало. Единствения полезен ход на ГЕРБ е да предизвикат предсрочни избори в Хасково и Добрев да ги спечели убедително. Хасковлии са много практични хора и ако наистина са видели полза за себе си от усилията на Добрев за развитие на региона ще го изберат. Тогава ще стане ясно, че Йончева и Нинова не са никаква алтернатива за Хасково или България, а просто лаладжийки.

27

Анонимен

преди 6 години

За пети път от половин година , комунизъм по Бойковски ! ,, Какво тук значи някаква си личност "

fallback